Acties & Events

Tour for Life

img

Van Italië naar Rotterdam voor de Daniel den Hoed stichting Tour for Life, waarbij wie... (meer)

Kom in actie!

img

Help mee aan betere kansen bij kanker U kunt het onderzoek in het Erasmus MC Kankerinsti... (meer)

Geen nieuws

MEER ACTIES & EVENTS

"Kanker heb je niet alleen"

img

De tweede editie van Spinnen op de Stoep voor de Daniel den Hoed Stichting overtrof zo mog... (meer)

O.B.S. Het Landje maakt kanker kansloos

img

Groep 7 van O.B.S. Het Landje zette donderdag 17 april de rode hoed van Daniel op. De leer... (meer)

28 april: Tour for Life info

img

Wil jij ook fietsen tegen kanker? Kom dan dinsdagavond 28 april aanstaande naar de voorlo... (meer)

€ 82.100 in de Laurenskerk

img

Het benefietdiner van Laurentius in de Laurenskerk heeft afgelopen zaterdag € 82.100 opg... (meer)

Bied mee op de online veiling

img

In het kader van zijn 100 jarig bestaan heeft de Rotterdamse studentenvereniging Sanctus L... (meer)

Laurentius viert 100 jaar

img

De Rotterdamse Studentenvereniging Laurentius bestaat dit jaar honderd jaar! Ter ere van h... (meer)